Gezocht paarden met terugkerende wormbesmetting

Voor een onderzoek is Equibiome op zoek naar paarden die een vaak last hebben van terugkerende maagdarmwormen.

Gezocht paarden met terugkerende wormbesmetting

GEZOCHT: Paarden met terugkerende wormbesmetting.

Doe jij er alles aan om een wormbesmettingen te voorkomen maar blijven de uitslagen van het mestonderzoek van jouw paard positief? Dan is dit onderzoek misschien iets voor jou!

Equibiome is op zoek naar 10 paarden die mee willen doen aan een onderzoek. Denk je dat jouw paard in aanmerking komt voor dit onderzoek stuur dan een email naar info@wormenco.nl met daarin naam, leeftijd van het paard en korte omschrijving conditie van het paard met laatste 4 uitslagen van het mestonderzoek.

Wat verlangen wij van jou:
Commitment: omdat er een jaar lang Proferm voer en mestonderzoeken beschikbaar worden gesteld is het belangrijk dat je een jaar lang je committeert aan dit onderzoek. Dit om een goed beeld te krijgen van de werkzaamheid van dit product.
• Je start in maart met voeren van Proferm
• Eens per twee maanden stuur je een mestmonster in
• Eens per twee maanden hou je een gezondheidsscore bij met 3 duidelijke foto’s
• Een jaar lang voer je Proferm

Dit alles onder begeleiding van een specialist.

Equibiome is een gamma toepassingen voor de paardenhouderij waarbij de kringloopgedachte bodem-plant-dier-mest centraal staat. Equibiome is afgeleid van de term Microbiome. Dat is de interactie tussen micro-organismen op, rond en in levende organismen. De Effectieve Micro-organismen (EM) spelen bij de interactie een belangrijke rol.

Effectieve Micro-organismen
EM® is een mengsel dat bestaat uit Effectieve Micro-organismen en kan bij diverse toepassingen worden ingezet. Met EM-technologie gebruik je minder – of geen – detergenten, kunstmeststoffen en andere chemicaliën. Het resultaat is een hogere
natuurlijke weerstand van bodem, plant, mens en dier. Bovendien wordt er meer verantwoord en duurzamer omgegaan met de natuur en haar grondstoffen. De EM-technologie wordt wereldwijd met succes toegepast in huishoudens, de land- en tuinbouw, de sierteelt, het milieu, enzovoort.

Proferm
Proferm is een voedermiddel op basis van met Effectieve Micro-organismen gefermenteerde speltzemelen. Proferm versterkt de darmflora en levert de nodige vezels waarop de darmflora aanspraak maakt. De combinatie van pre- en probiotica in levende vorm zorgt ervoor dat er heel wat interessante stofwisselingsproducten in Proferm aanwezig zijn zoals;
• Anti-oxidanten
• Organische zuren
• Vitamimes
• Enzymen
Deze stoffen zorgen voor een verhoogde voederopname, betere vertering en verhogen de smakelijkheid van het voedsel. De algemene conditie en weerbaarheid van het dier neemt toe waardoor zijn prestaties verbeteren.

Mocht je nog vragen hebben laat het ons gerust weten :-).


Terug naar het overzicht