Waarom Worm&Co

Worm&Co is hét bedrijf dat gespecialiseerd is in mestonderzoek bij paarden. Bij ons staat de gezondheid van uw paard hoog in het vaandel. Bestel eenvoudig de mestonderzoekkit online. Bij een wormbesmetting direct wormkuur bestellen.

Dans le futur proche, le site sera aussi disponible en francais.

Worm&Co biedt niet alleen een mestonderzoek maar wij doen meer! Een aantal unieke voordelen op een rij.

Digitaal dossier

Bij Worm&Co bouwt u een uniek digitaal persoonlijk dossier op voor uw paard(en).In uw persoonlijke dossier kunt u uitslagen, adviezen en facturen inzien en downloaden. Dit dossier geeft u veel informatie over de wormgevoeligheid bij uw paard. Zo weet u welke eventuele wormbesmetting veel voorkomt bij u paard of de stal waar u staat.  Door met regelmaat mestonderzoek te laten doen houd u een goede controle op uw wormmanagement en bent u er op tijd bij mocht er een wormbesmetting aanwezig zijn.

Mogelijkheid direct uw dierenarts op de hoogte  te brengen van de uitslag

Worm&Co vindt het belangrijk dat u dierenarts een compleet dossier heeft van uw paard daarom is het mogelijk om de gegevens van uw dierenarts in te vullen in u persoonlijke account. Door het vinkje aan te zetten krijgt uw dierenarts altijd een kopie van de uitslag. 

Kundig onderzoek

Het mestonderzoek wordt uitgevoerd bij het vooraanstaande Equitom Veterinary Laboratory door gekwalificeerde medewerkers. Hier wordt gekeken of er wormeitjes aanwezig zijn , in welke aantallen en welke maagdarmworm een eventuele besmetting heeft veroorzaakt. Mocht er een wormbesmetting aanwezig zijn dan ontvangt u een passend advies en kunt u direct via de link in de adviesmail de wormkuur bestellen. 

Uitslag en wormbestrijdingsadvies per mail

Na ontvangst van het door u toegestuurde mestonderzoek ontvangt u binnen 24 uur de uitslag, en een passend wormbestrijdingsadvies, in uw mailbox. Zo weet u zeker dat uw paard(en), pony of ezel de beste zorg krijgt en de gezondheid niet onnodig wordt aangetast en wormresistentie niet in de hand wordt gewerkt.

Direct wormkuur bestellen.

Mocht uit onderzoek blijken dat uw paard een wormbesmetting met zich mee draagt dan kunt u direct via de link in de adviesmail de wormkuur bestellen. De wormkuur krijgt u dan thuis gestuurd.

Mestmonsterkits niet paard gebonden.

De mestmonsterkits zijn speciaal ontwikkeld voor het verzenden van mestmonsters, zijn niet paard gebonden en hebben geen houdbaarheidsdatum. 

Reminder wanneer het weer tijd is voor een mestonderzoek

Leun maar achterover want u ontvangt altijd een reminder wanneer uw paard(en), pony of ezel weer toe is aan een mestonderzoek. Zo vergeet u nooit een mestonderzoek en houdt u een goede controle over uw wormmanagement.

Gratis Wormmanagement Handboek

Om onze klanten zo goed mogelijk te informeren heeft ons team het Wormmanagement Handboek samengesteld. U ontvangt dit handboek gratis in pdf na uw aanmelding.

In dit handboek staat onder andere informatie over welke maagdarmparasieten zijn er, hoe leest u een uitslag maar ook  hoe u preventief kan werken om een (her) wormbesmetting te voorkomen.

Deskundig en persoonlijk advies.

Ons team staat 364 dagen per jaar voor u klaar. Wij reageren snel op vragen en uiteraard mag u altijd contact met ons opnemen via info@wormenco.be / WA +31625003678 / +31318-306557

Heeft u een stal of bent u dierenarts?

Voor stallen en dierenartsen hebben wij een voordelig pakket.  Heeft u een stal of bent u dierenarts? Neem dan een kijkje bij stallen/dierenartsen op onze webpagina of neem contact met ons op.

 

Worm&Co maakt mestonderzoek  écht makkelijk!