Stallen en dierenartsen

Heeft u een stal of bent u dierenarts? Neem dan contact met ons op voor het unieke, voordelige en op maat gemaakte mestonderzoekpakket.

Worm&Co maakt gebruik van het uniek, op maat gemaakte en voordelige, mestonderzoekpakket speciaal ontwikkeld voor stallen en dierenartsen. Onder andere Anky van Grunsven , Rien van der Schaft, Stal Het Kabel en Dierenartsengroep De Klomp maken gebruik van het mestonderzoekpakket.

Speciaal mestonderzoekpakket voor stallen

Doet u al mestonderzoek? Of doet u nog geen mestonderzoek maar zou u graag de overstap willen maken? Laat Team Worm&Co  ook uw stal begeleiden.

Hoe werkt het?

In een telefonisch consult overleggen wij met u het huidige wormmanagement en beantwoorden wij vragen. Op basis van de verkregen informatie zorgen wij voor een passend voorstel.

Enkel voordelen op een rij:

  • Stallenpakket is op maat gemaakt.
  • U ontvangt voor een heel jaar mestmonsterkits, betaald achteraf en alleen wat u gebruikt. 
  • U ontvangt van ons een reminder wanneer het weer tijd is voor uw stal voor een mestonderzoek.
  • De mestmonsters zijn niet paard gebonden en hebben geen houdbaarheidsdatum
  • Uniek digitaal dossier met logboek en de mogelijkheid direct de uitslag naar de dierenarts te laten sturen
  • Wij voegen standaard losse mestmonsterkits toe zodat u altijd een mestonderzoekkit bij de hand heeft.
  • Elke februari van het nieuwe jaar nemen wij contact met u op om vragen te beantwoorden en wensen te bespreken.
  • Eventuele mestmonsters die eind van het jaar over zijn kunnen of mee naar het volgende jaar of retour naar ons. 
  • U kan kiezen voor gefrankeerde dozen zodat u de retourdozen naar het laboratorium alleen nog af hoeft te geven bij een Postnl punt. (Uiteraard kan je er ook voor kiezen dit zelf te regelen.)

Onverwachts toch meer kits nodig dan voorheen aangegeven? Geen enkel probleem stuur ons een mail en wij zorgen dat de kits spoedig naar u toe komen.  

Heeft u een pensionstal? Dan kunt u ervoor kiezen om een etiket op het mestonderzakje te ontvangen met het emailadres van de eigenaar van het paard. Zo ontvangt de eigenaar zijn uitslag en factuur en wordt u als staleigenaar compleet ontzorgt.

Om een goede controle te krijgen en te houden op het Wormmanagement is het advies bij stallen om bij elk paard minstens 2x per jaar mestonderzoek te laten doen en 1x per jaar standaard te ontwormen tegen ingekapselde bloedworm, lintworm en horzellarven. Onze klanten ontvangen altijd een reminder wanneer het weer tijd is voor mestonderzoek en de eindejaarskuur. Mocht u nog vragen hebben neem gerust contact met ons op info@wormenco.be. 

Mestonderzoek laten doen was nog nooit zo voordelig en makkelijk! 

Mestonderzoekpakket voor dierenartsen

Inmiddels hebben ook dierenartsen de weg gevonden naar Worm&Co en daarom hebben wij voor dierenartsen een speciaal mestonderzoekpakket samengesteld. Als u ervoor kiest de mestonderzoeken via Worm&Co te laten verlopen kunt u gratis gebruik  maken van het unieke systeem van Worm&Co en hoeft u geen aparte administratie meer bij te houden. Mocht u controle krijgen dan kunt u inloggen in het systeem . Zo heeft u altijd alle gegevens bij de hand.

Optie 1:

Het stallenpakket wordt op maat gemaakt passend bij de situatie.

Wij maken een persooonlijk account voor u aan in ons systeem. In dit systeem kunt u alle uitslagen, adviezen, facturen inzien en uitdraaien en eventueel een opmerking plaatsen. 

U ontvang van ons het mestonderzoekpakket met daarop uw gegevens. Als de klant het mestmonster komt brengen zet u de klantcode, naam en leeftijd van het paard op het mestmonster en doet deze in de retourenvelop.

U ontvang binnen 24 uur na ontvangst de uitslag van de mestmonsters in uw mailbox. Van elk paard zit een eigen pdf in de mail hiermee heeft u de optie de klant op de hoogte te brengen van de uitslag. (optioneel)

Optie 2:

U wilt zelf de mestonderzoeken uit blijven voeren maar wil wel gebruik maken van ons unieke systeem? Dit is mogelijk! U krijgt geen account maar een eigen licentie met CRM waar u de uitslagen eenvoudig zelf in kan voeren en direct de uitslag naar de klant kan versturen. Tevens heeft u direct het dossier compleet voor een eventuele controle. 

Mocht u meer willen weten of een presentatie willen over dit unieke systeem? Laat het ons gerust weten info@wormenco.be.